Echipa

Suntem o echipa de consultati cu experienta vasta in domeniul resurselor umane, Lean si Six Sigma, vanzari si organizare si coordinare de evenimente.

Anca DRAGOMAN - Managing Director

Anca are o experienta de peste 12 ani in managementul resurselor umane acumulata in roluri de executie si de top management in cadrul unor companii multinationale.

Domeniul de expertiza al Ancai este cel al managementului strategic si al dezvoltarii resurselor umane, plecand de la identificarea unor candidati valorosi prin procese de recrutare si selectie, pana la procese de dezvoltare prin coaching, mentoring si training.

Este certificata in utilizarea intrumentelor de evaluare Hogan Assessment si a celor de dezvoltare individuala, de echipa si organizationala Human Synergistics.

Totodata, incepand din anul 2015, Anca este certificata ca NLP Practitioner de catre Society of NLP (SNLP). In plus, Anca detine certificarea Green Belt in utilizarea instrumentelor de eficientizare Lean si Six Sigma.

Dintre principalele proiecte in care a fost implicata de-a lungul carierei in resurse umane putem aminti proiecte de schimbare a culturii si climatului organizational, proiecte de recrutare complexe, programe de training soft skills si programe de reorganizare, atat la nivel de echipa cat si la nivelul intregii organizatii.

Echipa de Salarizare si HR Admin

Specialistii nostri de Salarizare si HR Admin au o experienta de peste 15 ani in adminstrarea de personal si in procesul de salarizare.

Acestia sunt specializati in utilizarea softurilor integrate de salarizare cum este UCMS Pay dar si a softului Charisma.

Toate aspectele legate de REVISAL, legislatia muncii si management dosarelor de personal sunt acoperite de catre consultantii nostri.

Echipa de organizare de evenimente

Consultantii nostri, specialisti in organizare de evenimente au o eperienta in domeniu, mai mare de 10 ani, perioada in care au organizat numeroase tipuri de evenimente, de la cele de echipa la cele la nivel organizational, de la evenimente cu bugete reduse pana la cele cu bugete generoase, de la evenimente pentru copii la cele pentru adulti sau mixte.