Organizare de evenimente

Fie ca este vorba de un eveniment corporate, fie ca este vorba de un eveniment de echipa sau personal suntem mereu pregatiti sa va propunem un concept unic, integrat adaptat nevoilor organizatiei, echipei sau personale. Consultantii nostri au o experienta vasta in organizarea de evenimente corporate, atat pentru echipe de dimensiuni mici cat si la nivelul intregii organizatii. Totodata, evenimentele din viata personala pot prinde contur si se pot transforma in amintiri nemaipomenite sub bagheta magica a coordonatorului nostru de evenimente.

Evenimente corporate

Evenimentele din cadrul companiei sunt un bun prilej pentru ca echipa sa se cunoasca mai bine, sa interactioneze si intr-un alt mod decat cel de la locul de munca si sa se destinda. Acest tip de activitate poate avea ca rezultat imbunatatirea relatiilor intre membrii echipei si a mediul de lucru. Consultantii nostri au experienta atat in organizarea evenimentelor de echipa (teambuilding) cat si in organizarea evenimentelor la nivelul intregii organizatii (conferinte anuale, sedinte de strategie, petreceri ale companiei). Astfel, putem organiza la cererea clientilor nostri:

  • Petreceri de companie
  • Teambuilding
  • Competitii/concursuri
  • Evenimente de networking
  • Evenimente de CSR*

*Responsabilitatea Sociala Corporativa (CSR)

In ultimii ani proiectele de implicare in comunitate au luat amploare. Fie ca ne referim la actiuni de protectie a mediului, prin plantari sau ecologizare, programe interne de reciclare sau economisire a resurselor, pana la sustinerea unor organizatii non-guvernamentale, fiecare companie se poate implica in sprijinirea comunitatii in care activeaza. Putem spune ca efectele implicarii companiei in comunitate ar fi:

  • Imbunatatirea relatiilor cu comunitatea (clienti, furnizori, autoritati)
  • Motivarea angajatilor
  • O imagine mai buna/ mai multa vizibilitate pentru companie
  • Fidelizarea consumatorilor fata de companie si produsele sale

Evenimente private

Nunti/botezuri/aniversari/banchete/petrecere tematica

In viata fiecaruia dintre noi vin momente deosebite, care trebuie/merita sa fie sarbatorite intr-un cerc restrans sau mai amplu. Avem experienta in organizarea de evenimente, astfel incat sa va oferim o zi minunata, de care sa va puteti bucura in intregime alaturi de cei dragi, fara a avea grija coordonarii evenimentului. Va ajutam cu gasirea locatiei potrivite, detalii legate de invitati si invitatii, aranjare sala, meniu, muzica, tema, surprize si orice alt serviciu de care aveti nevoie, pentru a avea o petrecere reusita.